Što pokloniti za Valentinovo?

Valentinovo nam je sve bliže i bliže. Oni koji su u vezi razmišljaju što pokloniti partneru, dok oni koji nisu u vezi razmišljaju kako prespavati taj dan. U nastavku pročitajte što predlažemo vama koji tražite poklone, a za one druge savjeti slijede u članku "Kako preživjeti Valentinovo?"

 Bez obzira koji od donjih poklona izabrali nemojte zaboraviti na crvenu ružu (za nju) i čokoladu (za nju i za njega).

1. Personalizirane šalice – pojedine foto radnje nude usluge otiska na šalice. Iskoristite to pa napravite dvije šalice sa vašim omiljenim zajedničkom fotografijama/fotografijom ili pak šalicu ukrasite prema želji.

 2.  Majica sa otiskom – u foto-radnjama možete napraviti i otisak na majci. Pritom možete iskoristiti zajedničku fotografiju ili neki ljubavni stih.

 3. Puzzle od zajedničke fotografije

 4. Ljubavna staklenka – u staklenku ubacite stotinjak porukica sa razlozima zašto ga volite te lijepo ukrasite staklenku 

 5. Ljubavno pismo

 6. Romantični set – sastoji se od dvije čaše za šampanjac (možete ih i prigodno oslikati), svijeće sa svijećnjakom, čokoladnog preljeva ili šlaga u boci, ulja za masažu i CD-a s ljubavnim pjesmama .

 7. Okvir za slike – sa vašom zajedničkom fotografijom

 8. Parfem – za djevojku parfem odaberite tako da saznate koje parfeme najviše voli – cvjetne ili voćne, jače ili blaže mirise te se prema tome posavjetujete sa prodavačicama u parfumeriji. Za dečka (ukoliko nema baš neki određeni omiljeni parfem) kupite bilo koji parfem koji želite osjetiti na njemu.

 9.  Romantični vikend – otiđite zajedno na romantični vikend izvan grad, dalje od svakodnevice i svih obveza. Posvetite se samo jedno drugome. 

 10. Sexy poklon set – za sexy Valentinovo iskoristite sexy poklon set. Što vam je sve potrebno, pročitajte ovdje .

 11. Ljubavni kolaž – upute za izradu potražite

 12. Ljubavni balon – upute za izradu pogledajte

 13. Spomenar – upute za izradu možete pronaći ovdje .

 14. Srce – poklonite svoje srce i u materijalnom obliku. Prijedloge za izradu pogledajte

 15. Nakit –  bilo da se radilo o prstenu, narukvici ili lančiću, zlatnom ili srebrnom, ili pak bižuteriji, nakit je uvijek dobrodošao poklon za žensku osobu. Pripazite samo da odaberete nešto u skladu sa ukusom i stilom vaše voljene.

 16. Intimno rublje – za parove u dužim vezama izvrstan poklon je sexy donje rublje. Za nju nešto crveno i čipkasto, za njega nešto crveno, ali i udobno. 

 17. Romantična večera kod kuće – ukoliko niste u mogućnosti izaći u restoran, ili ste pak stalno vani, napravite romantičnu večeru u svome domu. Oboje se obucite svečano kao da idete na najluksuzniji bal, postavite stol kao u najfinijem restoranu, zapalite svijeće i uživajte u delicijama koje ste prethodno zajedno napravili.  A možete naručiti i dostavu hrane 😉

 18. Čokoladna torta u obliku srca – velikim čokoljupcima napravite čokoladnu tortu u obliku srca koju ćete lijepo ukrasiti kombinacijom bijele i crne čokolade. 

 19. Ljubavni kuponi – priuštite svom partneru večer prema njegovom ukusu. Poklonite mu set ljubavnih kupona pa neka odabere što želi.

 20. Cvijeće – iznenadite voljenu dostavom cvijeća!

 21. E-cards – zatrpajte njegov inbox sa ljubavnim e-razglednicama 

Komentariši